hey

jeg er en pige på 18 jeg har gået og haft det rigtig svært for tiden og i lørdags stak det helt af har nok skåret mig slev Ca 60 gange og her i dag 5 gange føgler mig lettet når jeg gøre det men folk stiller søgsmål tegn når de ser min arm har virklig brug for hjælp for ikke og skære i mig slev mere


Kære du

Det lyder til, at du har en masse, der er rigtig svært for dig at håndtere for tiden. Derfor er det rigtig godt, at du har valgt at dele dine tanker. Det er nemlig første skridt på vejen til at få det bedre.

Cutting flytter fokus fra indre til ydre
Det kan være rigtig svært at håndtere tunge følelser, som jeg tænker, at du må have. De fleste gange kan det være lettest bare at “flygte” fra følelserne. Og at skære i sig selv kan netop gøre det for os. Det er nemlig en måde at flytte fokus fra det, der gør ondt indeni, til noget, der kan mærkes udenpå. Og det gør det oftest lidt nemmere at håndtere, når vi kan mærke en fysisk smerte. Men som du skriver, er det et tegn på, at du har det rigtig skidt. Derfor skal du selvfølgelig have hjælp, så du kan få det bedre.

Hvor kan du få hjælp?

Læs vores artikel om selvskade
Her til sidst vil jeg lige give dig et link til vores artikel om selvskade. Der står noget af det, jeg allerede har skrevet i mit brev. Men der er også lidt om, hvad der er vigtigt at gøre, når man har det, som du har det. Og hvordan man kan få det bedre.

Jeg håber, at du får den hjælp, du har brug for, så du kan få det bedre. Og husk at rose dig selv for, hvor godt det er, at du opsøger hjælp. For det er nemlig virkelig virkelig godt!

De varmeste hilsner fra Mindhelper

Var svaret nyttigt for dig?

Op
Ned

Tak for din feedback

Fortæl gerne, hvorfor du pegede tommeltotten op eller ned.

Mange tak

Vi sætter stor pris på dit input.

Brevkassen

Få råd fra en Mindhelper

Profilbillede
Cecilie Juul Hinze
Psykolog
Profilbillede
Camilla Vestergaard Havsteen
Psykologistuderende
Profilbillede
Thomas Stensgaard Skare
Psykologistuderende
Skriv til brevkassen
Brevkassen
Alle indlæg om Spiseforstyrrelser og selvskadeAlle brevkasseindlæg