Behandling af personoplysninger og data

Mindhelper.dk  lagrer kun personoplysninger om dig, hvis du direkte har oplyst dem til os.

Håndtering af personoplysninger i forbindelse med nyhedsbrevet

Tilmelder du dig nyhedsbrevet på Mindhelper.dk, så håndterer vi de personoplysninger, du giver i forbindelse med din tilmelding (e-mailadresse og om du er fagperson, der arbejder med unge), indtil du aktivt afmelder dig nyhedsbrevet eller til vi lukker nyhedsbrevet på Mindhelper.dk.

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen. I bunden af hver enkelt mail finder du et direkte link til at afmelde dig. Alternativt kan du også kontakte os på hej@mindhelper.dk og meddele, at du ønsker at afmelde dig nyhedsbrevet.

Håndtering af personoplysninger i forbindelse med bestilling af materialer

Bestiller du materialer om Mindhelper.dk, så behandler vi de personoplysninger, du giver i forbindelse med din bestilling (eksempelvis e-mailadresse).

Du kan altid skrive til os på hej@mindhelper.dk og bede om at få dine personoplysninger slettet fra systemet. Vi anonymiserer løbende de indsendte bestillinger og bevarer geografiske detaljer (postnummer, region) og mængden af bestilte materialer til brug for statistik.

Håndtering af personoplysninger i brevkassen

Mindhelpers brevkasse kan unge mellem 13 og 20 år skrive ind med spørgsmål. Hvis der i forbindelse med et spørgsmål indtastes personoplysninger i fritekstfeltet, så bliver disse slettet eller anonymiseret indenfor maksimalt 3 dage. Og de bliver aldrig publiceret eller givet videre til andre parter.

Dataansvarlig

Telepsykiatrisk Center i Region Syddanmark er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har indsamlet og modtaget om dig.

Vores kontaktoplysninger er:

Mindhelper.dk
Telepsykiatrisk Center
Heden 11, 5000 Odense S
Telefon 9944 9550
Mail telepsykiatriskcenter@rsyd.dk
CVR nr: 29190909
(Herefter Mindhelper.dk)

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen skal personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Mindhelper.dk hostes hos leverandøren Simply.

Mindhelper.dk har indgået databehandleraftale med Simply, der sikrer, at persondata bliver behandlet korrekt og sikkert.

Teknisk drift og udvikling af Mindhelper.dk varetages af webbureauet FingerSpitz.

Mindhelper.dk gemmer personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at brugeroplysningerne håndteres forsvarligt, og at de lever op til dine rettigheder som bruger.

Bliver dine data håndteret af en service (eksempelvis PeytzMail til nyhedsbreve), så foregår dette altid med en indgået databehandleraftale.

Alle dine data bliver sendt via en krypteret forbindelse.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Ifølge databeskyttelsesforordningen har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har desuden mulighed for at klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet. Region Syddanmark har en databeskyttelsesrådgiver. Rådgiveren kan fx vejlede dig om dine rettigheder som registreret i regionens IT-systemer.