Find hjælp nær dig

Alle kommuner har hjælpetilbud til unge.
Vi har lavet en enkel vejviser, du kan bruge til at finde hjælp i din kommune.

Få hjælp af en frivillig

Ring eller skriv anonymt til Børnetelefonen. Børnetelefonen er Børns Vilkårs gratis, anonyme rådgivning for alle mellem 8-23 år.

Headspace er for unge i alderen 12-25 år. Hos headspace kan du anonymt få gratis samtaler med en frivillig om det der fylder.

Cyberhus er et online klubhus for børn og unge. Her kan du få råd og hjælp fra frivillige voksne. Cyberhus er et klubhus på nettet for dig, der er mellem 9 og 25 år. Du kan få anonym rådgivning i deres brevkasser og chat og dele dine tanker i ung-til-ung.

Et uforpligtende og anonymt samtaletilbud til unge mellem 13 og 30 år, der mangler nogen at tale med.

I Netstof's brevkasser kan du anonymt stille spørgsmål til professionelle om rusmidler døgnet rundt.

Gratis online rådgivning eller samtaletilbud til dig, som er ung, og har brug for nogen, der vil lytte. HØRT holder åbent hele døgnet og alle ugens dage.

Find hjælp tæt på dig

Få hjælp i din familie

Få hjælp i din familie

Guide til at tale med forældre om svære ting.

Få hjælp hos dine venner

Få hjælp hos dine venner

Guide til at snakke med din ven om svære ting.

Få hjælp på dit uddannelsested

Få hjælp på dit uddannelsessted

Guide til hjælp på din skole.

Få viden og råd hos Psyk Info

Kæmper du med psykisk sygdom eller har en i din omgangskreds psykiske problemer? Så kan du benytte tilbuddet Psyk Info. Her møder du medarbejdere, som har en uddannelse inden for psykiatri- og socialområdet. De har alle tavshedspligt, og rådgivningen tager udgangspunkt i dine behov.

Du har også mulighed for at finde hjælp i din kommune – se listen over kommuner her.

Nervøs for at spørge om hjælp?

Psykolog

Overvejer du at tale med en psykolog, men ved ikke helt, hvad du skal gøre? Så læs med her, når vi guider dig til, hvordan du kommer til at snakke med en psykolog.

Læge

Alle danskere har deres egen læge, som man kan gå til ganske gratis. Han eller hun kaldes også for din praktiserende læge.

Det bedste, jeg har gjort i hele mit liv, er at tale om problemerne og søge hjælp. Jeg har lært, at man kan få det bedre.

Camilla

Camilla

Min far var den eneste, der kunne trøste mig. Når jeg sad hos ham eller fik et kram af ham, følte jeg mig lidt mere hel igen.

Cecilie

Cecilie

Det gør mig i godt humør at komme i Headspace. Så sidder jeg ikke bare derhjemme og spiller computer. Jeg kommer ud og snakker med andre.

Benjamin

Benjamin