Find hjælp nær dig
Alle kommuner har hjælpetilbud til unge.
Vi har lavet en enkel vejviser, du kan bruge til at finde hjælp i din kommune.
Få hjælp af en frivillig
Ring eller skriv anonymt til Børnetelefonen. Børnetelefonen er Børns Vilkårs gratis, anonyme rådgivning for alle mellem 8-23 år.
Headspace er for unge i alderen 12-25 år. Hos headspace kan du anonymt få gratis samtaler med en frivillig om det der fylder.
Cyberhus er et online klubhus for børn og unge. Her kan du få råd og hjælp fra frivillige voksne. Cyberhus er et klubhus på nettet for dig, der er mellem 9 og 25 år. Du kan få anonym rådgivning i deres brevkasser og chat og dele dine tanker i ung-til-ung.
Et uforpligtende og anonymt samtaletilbud til unge mellem 13 og 30 år, der mangler nogen at tale med.
I Netstof's brevkasser kan du anonymt stille spørgsmål til professionelle om rusmidler døgnet rundt.
Gratis online rådgivning eller samtaletilbud til dig, som er ung, og har brug for nogen, der vil lytte. HØRT holder åbent hele døgnet og alle ugens dage.
Livsliniens rådgivere er der for at hjælpe dig til at sætte ord på det, der er svært og for at hjælpe dig til at se andre muligheder end selvmord.
Ventilen er for dig, der er ung og kender til ensomhed, og som gerne vil have hjælp til at komme ud af ensomheden.
Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade har en bred vifte af gratis tilbud, individuel rådgivning og anonym kontakt.
TUBA er specialiseret i at hjælpe dig, der er vokset op i en familie med alkoholproblemer eller stofmisbrug.
Rådgivningen er for dig, der drikker for meget, og dig, der er pårørende til en der drikker
SletDet Rådgivningen hjælper børn og unge under 18 år samt forældre, pårørende og fagpersonerm med at håndtere digitale krænkelser og ubehagelige oplevelser på nettet.
StopSpillet er for alle, der har brug for råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed.
Sexlinien for Unge er Danmarks ældste og største informations- og rådgivningsportal om sex, køn og krop for unge mellem 15-25 år.
Grænseløst.dk er lavet til dig, som bevæger sig i gråzonerne, og som har svært ved at mærke sine seksuelle grænser.
Center for seksuelt misbrugte. Specialiseret viden om senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen til brugere, pårørende og fagpersoner.
Bryd Tavsheden hjælper børn og unge i alderen 13-24 år med at tale om vold. Det kan enten være vold i hjemmet eller i et kæresteforhold.
Sorglinjen er for alle pårørende og efterladte over 13 år, som har en forælder, en søskende, et barn, en partner eller ægtefælle, der er alvorligt syg eller død.
eVejledning er en landsdækkende mulighed for at få anonym vejledning om uddannelse og job.
Studenterrådgivningen yder gratis social- og psykologhjælp til studerende på videregående uddannelser.
RED Rådgivning er et landsdækkende tilbud, hvor du kan få professionel rådgivning om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.
SIND Ungdom er en landsdækkende ungdomsorganisation, som bryder tabu og tavshed om psykisk sårbarhed og skaber rummelige ung-til-ung fællesskaber.
Find hjælp tæt på dig
Få viden og råd hos Psyk Info
Kæmper du med psykisk sygdom eller har en i din omgangskreds psykiske problemer? Så kan du benytte tilbuddet Psyk Info. Her møder du medarbejdere, som har en uddannelse inden for psykiatri- og socialområdet. De har alle tavshedspligt, og rådgivningen tager udgangspunkt i dine behov.
Du har også mulighed for at finde hjælp i din kommune – se listen over kommuner her.
Nervøs for at spørge om hjælp?
Psykolog
Overvejer du at tale med en psykolog, men ved ikke helt, hvad du skal gøre? Så læs med her, når vi guider dig til, hvordan du kommer til at snakke med en psykolog.
Læge
Alle danskere har deres egen læge, som man kan gå til ganske gratis. Han eller hun kaldes også for din praktiserende læge.