Hej

jeg er in dreng på 11 og går i 4 klasse. jeg er rigtigt forelsket i en pige der lige er flyttet skole men er stadig forelsket i hende. Hendes venner siger hele tiden at jeg bare skal spørge hende Men er meget generet Skal jeg bare sige det lige ud eller skal jeg gøre noget andet?


Hej Dreng på 11 år

Det lyder til, at du går med en masse tvivl om, hvordan du skal få sagt til pigen, at du er forelsket i hende. Det kan være rigtig svært lige at finde ud af, hvordan man får det sagt. Derfor er det også rigtig fint, at du har skrevet herind 

Det kan være rigtig dejligt at være forelsket, og man får måske en masse sommerfugle i maven. Men samtidig kan det også være svært lige at finde ud af, om den anden også kan lide en, og hvordan man får det sagt. Derfor er det også helt naturligt, at du er lidt i tvivl om, hvordan du får det sagt. Jeg tænker at det måske kunne være rart for dig, at tage et kig på vores artikel forelsket: er du det? og er det gengældt?. I den kan du nemlig læse lidt mere om forelskelse. Du kan også se efter 15 (næsten) sikre tegn på, at hun også er vild med dig.

Så måske der er noget i dem, som kan hjælpe dig lidt på vej. 

Hvis du har mod på det, kan du sige det ligeud

Du spørger, om du bare skal sige det ligeud eller gøre noget andet. Jeg kan sagtens forstå, at det kan være hammersvært at skulle sige det ligeud, når man måske også er lidt genert. Men sommetider kan det være en rigtig god ide bare at få det sagt. For på den måde kan man med sikkerhed finde ud af, om den person har det på samme måde. 

Når man skal fortælle nogen, at man er lidt vild med dem, er der desværre også altid en risiko for, at de ikke har det på samme måde. Det kan man desværre aldrig vide helt på forhånd. Derfor er det også sådan med forelskelse, at man sommetider bliver nødt til at hoppe ud i det og tage en chance. 

Så hvis du har mod på det, tænker jeg, at det kunne være rigtig fint, at du bare siger det ligeud. Du skriver også, at hendes veninder siger, at du bare skal spørge hende. De kender hende måske rigtig godt, og derfor tænker jeg også, at du sagtens kan lytte til dem. 

Snak med dine venner om det

Det lyder til, at du allerede har snakket lidt med hendes veninder om det, og det skal du endelig blive ved med. 

Jeg tænker også, at det kunne være en rigtig god ide, at du snakkede med dine venner om, hvordan du har det. Det der med at være vild med en pige, er noget som rigtig mange har prøvet. Derfor tænker jeg også, at der måske er nogle af dine venner, som også har prøvet at have det sådan. Og så kan det være, at I kan snakke lidt om det, og hvad de gjorde. Det kan også være, at de måske har nogle gode ideer til, hvordan du får det sagt til hende. 

Det der med, hvordan man får fortalt en pige, at man er vild med hende, kan være rigtig svært at finde ud af. Derfor håber jeg også, at der er noget i mit svar, som har været hjælpsomt. Jeg hepper i hvert fald på dig, og håber at du får fortalt pigen, at du er vild med hende.

De bedste hilsner fra en Mindhelper