Hej Mindhelper

Jeg undrer mig over, hvorfor der intet er nævnt om sengetøj ?

(Dreng, 20 år)


Hej Dreng på 20 år

Jeg tænker, at det du mener er, at der ikke er nævnt noget om sengetøj i vores artikler om søvn. Er det rigtigt forstået? Det er en rigtig fin pointe. For vores sovemiljø har helt sikkert en indflydelse på, hvordan vi sover om natten. Og du har helt ret i, at vi faktisk ikke har nævnt så meget om det i artiklerne. Men det kan være vi skal gøre det på et tidspunkt.  

Hvis man gerne vil sove godt, så kan det være en rigtig god idé, at kigge på sin seng og sovemiljø. Hvis der ikke er rart at ligge i ens seng, så kan det sagtens gå ud over ens søvn. Derfor kan det også være en god idé, at finde noget sengetøj, som man synes er rigtigt rart at ligge i. Måske vil man gerne have noget, som er meget blødt, meget tyndt, meget åndbart eller noget helt 4. Og huske at sørge for, at vaske det tit, så det er lækkert og rart at ligge i. Jeg tror i hvert fald, at de fleste af os godt kender til den der skønne følelse af, at ligge sig ned i en seng, som bare dufter helt rent og lækkert. Og så sover man altså bare lidt bedre, ikk’?

Andre ting man kan overveje i sit sovemiljø er, om man har en ordentlig madras, gode puder og dyner. Om der er sådan nogenlunde ryddet op og rent på ens værelse og om der er varmt/koldt og mørkt nok til, at man kan falde godt i søvn. 

Mange tak for din feedback. Og sov godt. 

De bedste hilsner fra en Mindhelper