Det var meningen, at hun skulle have kommet til Danmark på efterskole. Men det skal hun ikke alligevel.

Hej Mindhelper

hun kommer ikke til danmark alligevel…..

#9245

(Dreng, 16 år)


Kære #9245

Det var dig, der tidligere skrev ind til os om, at en pige fra Grønland kom til Danmark på efterskole, ikke? Jeg kan ikke helt læse ud fra dit brev, om du gerne vil have et svar, eller om det bare er til information. Så nu vælger jeg, at jeg skriver et brev tilbage til dig.

Hvad så nu?
Jeg er ked af at høre, at hun ikke kommer til Danmark alligevel. Det virkede til, at du virkelig havde set frem til at se hende igen. Og forhåbentlig tage skridtet videre med hende. Men har du så tænkt over, hvad der skal ske med jer nu? I har jo holdt kontakten indtil nu.

Tag en snak med drengene
Jeg skrev det i sidste brev, og nu skriver jeg det igen: Få talt med dine venner, hvis du ikke allerede har gjort det. Det gør ondt, når man alligevel ikke skal se den, man er forelsket i. Og her er det rigtig godt, hvis man har nogle venner, man kan snakke med om det. Det er rigtig godt at få lettet sit hjerte. Måske har de prøvet noget lignende, så de nemt kan forstå dig? Det kan endda være, at de har nogle idéer til, hvad du og hende kan gøre, når nu hun ikke kommer til Danmark.

Jeg håber, at I finder en måde, så det ikke løber ud i sandet. Held og lykke med jer to!

De bedste hilsner fra Mindhelper