Hej Mindhelper

Hvad hvis nu han aldrig skriver igen?

(Pige, 16 år)


Kære pige på 16

Jeg er glad for, at du har skrevet ind og delt din bekymring.

Du fortæller ikke, hvem det er, du håber på skriver til dig. Jeg tænker, at det er en fyr, som du måske er forelsket i? Er det rigtigt forstået?

Han skriver ikke
Der kan være flere grunde til, at han ikke skriver til dig. Måske er han ikke så god til at svare tilbage på beskeder, eller måske er han ikke så interesseret i dig, som du er i ham. Det kan være super hårdt, hvis man er forelsket i en, som ikke gengælder ens følelser. Det kan gøre rigtigt ondt, og føles som om, at det aldrig holder op. Men det gør det. Hvis du er ulykkeligt forelsket, kan du læse mere om det her.

Snak med nogen om det
Det lyder som om, at det her er noget, der fylder rigtigt meget for dig. Mit bedste råd til dig lige nu, er at snakke med nogen om det. Det kan være en stor hjælp at få nogle andres perspektiv på ens bekymringer, og det kan være rart at have nogle at dele dem med. Måske har du en god veninde, der har prøvet noget lignende?

Distraher dig selv
Det kan også være en god idé at distrahere sig selv, så man ikke kommer til at sidde hele dagen og stirre på sin telefon. Prøv at finde på noget, som du hygger dig med, som måske kan få dine tanker et andet sted hen. Det kunne være, at være sammen med venner/veninder, dyrke sport, høre god musik eller noget helt 4. Så vil du måske opleve, at det ikke fylder så meget, at han ikke skriver.

Jeg håber at mit svar har været til hjælp, og håber på, at det hele kommer til at gå godt. 

De varmeste hilsner fra en Mindhelper