Hej

vil gene tag på en tur med min vinden. Hvor skal jeg tag henne

(20 år)


Hej 20 årig

Det lyder hyggeligt, at du gerne vil tage på tur med din veninde. Så er det næste store spørgsmål selvfølgelig, hvor i skal tage hen. 

Hvad kunne i tænke jer? 

Du skriver ikke så meget om, hvad i godt kunne tænke jer. Derfor tænker jeg, at det første i kan gøre er, at snakke sammen om, hvad i har lyst til.

I kan snakke om, hvad i hver især synes er sjovt at lave. Det kan være i gerne vil tage en tur i sommerhus i en uge, en dags shoppetur i den nærmeste storby eller måske en tur ud og rejse. I kan eventuelt også prøve at google jer lidt frem til steder, man kan tage på tur. Husk også at tale om, hvad i hver især har råd til. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis man eksempelvis gerne vil afsted til udlandet eller være afsted i flere dage. 

Er det en overraskelse?

Du skriver ikke, om det er en overraskelse eller noget i planlægger sammen. Hvis det er en overraskelse, så husk på, at tjekke om din veninde har tid i kalenderen til at tage afsted på tur. 

Snak med dem omkring jer

Hvis i stadigvæk er på bar bund med, hvad i godt kunne tænke jer, så prøv eventuelt at spørge dem omkring jer. Det kunne være venner, kollegaer eller familiemedlemmer. Måske er der nogle af dem, som har været på nogle ture, som lyder sjove eller spændende. Så kan i jo overveje at gøre det samme. 

Held og lykke med planlægningen, 

De bedste hilsner fra en Mindhelper