Hej

Jeg ved ik rigtig hvad jeg skal skrive, men.
Hvad ville være en god idé at skrive til en dreng du har haft problem med i lang tid. Altså hvordan skriver man en besked der virker meget gribende og gir en lyst til at snakke sammen igen og snakke sine problemer igennem. Håber i fårstår hvad jeg mener. Og håber i kan hjælpe mig med at få skrevet en god besked der beskriver eller fortæller at jeg syntes at vi skal ud og snakke sammen.

(Pige, 16 år)


Kære 16-årige pige

Jeg kan godt forstå, hvis du er tvivl om, hvad du skal skrive til ham. Det kan også være svært, og især hvis I har haft problemer i et stykke tid.

Ting, du kan tænke på, når du skriver
Du spørger til, hvordan du skriver en besked, der virker gribende på ham, du sender til. Og jeg kan godt forstå, hvorfor du spørger, for det kan være svært at finde ud af. Nedenunder har jeg listet nogle ting op, som du kan tænke på, når du skal skrive beskeden:

Tag dig tid og snak med veninderne
Når du skal i gang med at formulere selve beskeden, synes jeg, at du skal give dig god tid. Sid med det lidt og tænk over, hvordan det lyder bedst. Og hvis jeg var dig, ville jeg måske skrive beskeden sammen med en af mine gode veninder. Det kan være, at de har nogle gode idéer til formuleringer eller ting, du kunne skrive i beskeden, der ville fange ham. Så brug endelig dine veninder, når du skal skrive beskeden. De kan være guld værd i sådan nogle situationer.

Held og lykke med det. Jeg håber, at det ender med, at I får snakket sammen og finder ud af det.

De bedste hilsner fra Mindhelper

Var svaret nyttigt for dig?

Op
Ned

Tak for din feedback

Fortæl gerne, hvorfor du pegede tommeltotten op eller ned.

Mange tak

Vi sætter stor pris på dit input.

Brevkassen

Få råd fra en Mindhelper

Profilbillede
Cecilie Juul Hinze
Psykolog
Profilbillede
Camilla Vestergaard Havsteen
Psykologistuderende
Profilbillede
Thomas Stensgaard Skare
Psykologistuderende
Skriv til brevkassen
Brevkassen
Alle indlæg om VennerAlle brevkasseindlæg