Jeg vil gerne have sex med min bedste veninde

Hej Mindhelper

Jeg vil gerne knalde min bedste veninde

(Dreng, 13 år)


Kære 13-årige dreng

At have lyst til en anden kan være rigtigt skønt. Men det kan også være rigtigt forvirrende. Specielt når det handler om en person, man er tæt på.

Er det hende, du har lyst til?

Nogle gange kan det at være meget tæt med en person sætte gang i nogle af de her tanker om, at man har lyst til at have sex med personen. Men nogle gange kan det også bare være fordi, at man har lyst til sex. Og så er det en tryg tanke at gøre det med en, man kender og har det rart med. Eller det er måske i virkeligheden mere tanken om det, der er fascinerende og dragende. Så det kan måske være godt at tænke over, hvordan det er for dig. Er det virkeligt hende, du har lyst til? Eller er det mere bare tanken om at have sex?

Er hun klar til det?

Jeg kommer til at tænke på, om hun mon er klar til det? Når man er så ung, som du er, kan der være meget stor forskel på, hvor langt man er i forhold til det seksuelle. Så det er måske slet ikke sikkert, at din bedste veninde er klar til at have sex. Og det er bare så vigtigt, at begge parter føler sig klar. Ligesom det er super vigtigt, at man er helt sikker på, at den anden også har lyst, når man skal have sex. Ellers kan man ende med at få en rigtigt træls oplevelse, hvor det ikke rigtigt har været rart for nogen. Og hvor man måske fortryder det bagefter.

Så hvis du tænker, at du virkeligt gerne vil have sex med hende, er det rigtigt vigtigt, at I får snakket det rigtigt godt igennem. Så I er sikre på, at I begge to er helt klar til det.

Jeg vil anbefale dig at læse vores artikel om sex for første gang. Der står nemlig en masse gode råd og viden, som kan være rar at have, hvis man skal have sex med nogen for første gang. 

Læs vores artikel om sex for første gang her. 

Det kan have konsekvenser

Desuden tænker jeg også på, om du har tænkt over, hvilke konsekvenser det kan have for jeres forhold at have sex med hende? Det kan nemlig godt ændre et venneforhold rigtigt meget, hvis man lige pludseligt blander sex ind i det. Og måske kan du risikere, at jeres forhold går i stykker. Så du skal tænke over, om du har lyst til at risikere jeres venskab. Du skriver, at hun er din bedste veninde, så jeg tænker, at hun betyder meget for dig. Er det værd at sætte det på spil for at have sex med hende?

Snak med dine kammerater

Jeg tænker også, at du måske kan snakke med dine kammerater om det. Det kan være rart at dele den slags tanker med nogen. Og måske er der nogen af dem, der har stået i en situation, der minder om din. Og som har nogle gode råd til, hvad du kan gøre?

Jeg håber, at mit svar har hjulpet dig lidt. Og så ønsker jeg dig held og lykke med det.

De bedste hilsner fra en Mindhelper.