Hej Mindhelper

Npr jeg føler jeg er ved at få en orgasme føles det som om jeg tisser er det normalt

(17 år)


Hej med dig

Det kan være svært at gå og være usikker på, om den følelse man får ved orgasme er normal eller ej. Derfor er jeg også glad for at du har skrevet herind og delt dine tanker med os.

Alle orgasmer er okay

Det er forskelligt, fra person til person, hvordan det føles, når man får en orgasme. Nogle orgasmer er store og voldsomme, og kan vare i lang tid, mens andre er små og korte. Og så er der nogle, som føler, at de er ved at tisse, når de får en orgasme. Det er meget forskelligt, hvordan det føles, når man får en orgasme. Derfor er det heller ikke unormalt at have det sådan, når man får en orgasme.

Snak med dine venner

Når man går og er i tvivl om det man oplever, når man får en orgasme er normalt, kan det være rigtigt rart at snakke med nogen om det. For ofte finder man ud af, at man langt fra er alene om at gå med den slags tanker. Langt de fleste unge kender til det med at undre sig over ting, når det kommer til seksuelle emner. Så måske du har en god ven eller en anden person i det liv, som du kan dele dine tanker med?

De ved mere hos Sexlinien

Hvis du har lyst til at vide mere om din følelse af at skulle tisse eller orgasmer generelt, kan jeg varmt anbefale Sexlinien. Hos Sexlinien sidder en masse super søde og dygtige frivillige, som er vant til at snakke med unge om næsten alt, som har med sex at gøre. Derfor ved de også meget mere om det, end vi gør. Du kan skrive, chatte eller ringe til dem. Og man kan være helt anonym, hvis man har lyst til det. 

Det kan være svært at vide, hvad man skal tænke, når man er usikker på hvor normalt det er, at føle man skal tisse, når man er ved at få en orgasme. Derfor håber jeg også, at der er noget i mit svar til dig, som du kan bruge. Jeg sender de bedste tanker din vej.

De bedste hilsner fra en Mindhelper