Hej Mindhelper

jeg er vild med en, der ikke er vild med mig. hvordan kommer jeg videre?

(20 år)


Kære Du

Det kan være helt vildt hårdt, når man er vild en med anden, som ikke har det på samme måde, som en selv. Derfor er jeg også rigtig glad for, at du har skrevet herind til os og delt det. 

Ulykkelig forelskelse 

Det kan være helt vildt dejligt at være vild med en anden, og man kan måske også mærke sommerfuglene flyve rundt i maven, når man ser eller tænker på den anden person. Men det er desværre ikke altid, at den anden person har det på samme måde. Og det kan godt føles som en kæmpe mavepuster, når den anden ikke også er vild med en. Derfor kan det også være hammerhårdt, og gøre en ked af det, når den anden person ikke har det på samme måde.  

Det bliver bedre

Når man står midt i det, kan det godt være svært at se sig ud af, hvordan man kommer videre. Og det kan måske føles som om, at knuden i maven vil blive ved med at være der. For lige meget, hvad man gør, så kredser ens tanker om den anden person. Derfor er det også helt normalt at være i tvivl om, hvordan man kommer videre efter en ulykkelig forelskelse. Men heldigvis oplever de fleste, at tankerne om den anden med tiden begynder at fylde mindre og mindre.  

I vores artikel ulykkelig forelsket: sådan kommer du videre, står der en hel masse gode tips til, hvordan man kommer sig over en anden person. Så jeg tænker, at der er noget i den, som kan være hjælpsomt for dig og hjælpe dig på vej med at komme videre. Så den kan jeg varmt anbefale dig, at tage et kig på. 

Snak med dine venner om det 

Når man går og bøvler med ulykkelig forelskelse, kan det være en rigtig god ide at snakke med nogen om, hvordan man har det. For ofte bliver alt det svære lidt lettere, når man deler det med andre. 

Derfor kommer jeg også til at tænke på, om du har nogle venner, som du kan snakke med om det? 

Det med at være vild med en, som ikke har det på samme måde, er noget som rigtig mange unge kender til. Derfor tænker jeg også, at der måske er nogle af dine venner, som har prøvet det. Så måske de også har nogle gode råd til, hvordan du kommer videre. Og uanset, om de har en masse gode råd eller ej, vil de fleste venner rigtig gerne lytte, når man fortæller dem, at man bøvler med nogle ting. 

Headspace 

Jeg kommer også til at tænke på, om du kender Headspace? Headspace er et sted, hvor man kan komme og snakke om det, som fylder. Intet er for stort eller småt til Headspace. De frivillige er vant til at snakke med unge, som har det svært. Derfor er de også rigtig gode at snakke med, når man er vild med en anden, som ikke har det på samme måde, og gerne vil komme videre. Det er helt gratis at komme i Headspace, og du kan også sagtens være anonym. Så dem kan du trygt tage fat i. 

Det er mega øv, når man er vild med en person, som ikke er vild med en. Derfor håber jeg også, at der er noget i mit svar, som du kan bruge. Jeg sender de allervarmeste tanker din vej og håber, at du kan bruge rådene i artiklen, og får snakket med nogen om, hvordan du har det.

De bedste hilsner fra en Mindhelper