Hej Mindhelper

Jeg vil gerne have en kæreste og jeg har et crush men han er ikke interesseret i mig hvad skal jeg gør

(13 år)


Hej med dig

Det lyder til, at du står i en rigtig øv situation, hvor ham du har et crush på, ikke er interesseret. For hvordan får man en kæreste, hvis ham man er vild med, ikke er en mulighed mere?

Det kan være spændende med et crush

Du skriver, at udover du gerne vil have en kæreste, så er der allerede en dreng, som du har et crush på. Det kan være mega spændende at have et crush på nogen og måske få sommerfugle i maven, hver gang han går forbi.

Derfor kan det også være en kæmpe mavepuster, hvis han ikke har det på samme måde. Hvis du føler at du bliver ved med at gå og tænke på ham, kan jeg varmt anbefale dig vores artikel: Er du ulykkeligt forelsket? Sådan kommer du videre. I den får du 6 gode råd til, hvordan du kommer ovenpå igen.

Men du skal vide, at bare fordi han ikke er interesseret i dig, så er der masser af håb endnu for at få en kæreste.

Der er andre fisk i havet

Når man har et crush på nogen, kan man hurtigt komme til at tænke, at han er den eneste rigtige for dig. Derfor kan man ofte få lyst til at give helt op, hvis ham man crusher på, ikke er interesseret i dig. For hvis det ikke skal være ham, så skal det ikke være nogen.

Men heldigvis er han ikke den eneste dreng i verdenen, som du kan få et crush på. Når det kommer til at finde en ny kæreste eller crush, plejer man sige, at der også er andre fisk i havet. 

For selvom ens crush kan føles som den eneste rigtige for dig, så er der masser af andre drenge derude, som du kan crushe på.

Måske du kan prøve at kigge lidt rundt blandt dine venner, til sport eller i ungdomsklubben og se, om der er nogle, du måske synes kunne virke søde

Giv det noget tid

Et andet godt råd jeg vil give dig er, at give det noget tid. For selvom jeg godt forstår, at du gerne vil have en kæreste nu, så skal det hele nok komme af sig selv. 

De fleste møder deres kæreste på den skole, de går på eller gennem deres arbejde. Og nu hvor du er 13 år, er der ikke længe til at du måske skal på efterskole, udlandsophold eller noget helt tredje.

Derfor er der også masser af tid til, at møde nogle rigtig søde drenge, som kan blive dit nye crush og måske en dag din kæreste.

Har du snakket med dine venner om det?

Det med at få sig en kæreste eller gå og have et crush på nogen, kan være rigtig svært at finde rundt i selv. Derfor kan det ofte være virkelig rart og lettende at tale med nogen om de tanker og følelser man har. 

Derfor kommer jeg til at tænke på, om du mon har snakket med nogle af dine venner om det? Det kan jo være, at de også godt kunne tænke sig en kæreste og går med nogle af dine samme tanker og følelser som dig.

Cyberhus

Her til sidst kommer jeg til at tænke på, om du har mon har hørt om Cyberhus? Cyberhus er et sted, hvor unge fx kan chatte med andre unge eller skrive over sms med en af Cyberhus’ frivillige.

Så hvis du synes det kunne være rart, at skrive med nogen, som slet ikke kender dig, om, hvordan du har det. Så kan jeg varmt anbefale dig Cyberhus. Det er gratis og du kan være helt anonym, hvis du har lyst til det. 

Det kan være hammersvært at ville have en kæreste, når den man har et crush på, ikke er interesseret. Derfor håber jeg også, at der er noget i mit svar til dig, som du kan bruge. Jeg sender de bedste tanker din vej og håber du finder ud af det.

De bedste hilsner fra en Mindhelper