Hej Mindhelper

jeg har en kæreste som jeg har mistanke om er forelsket i en anden pige. Er dette at manipulere ?

(Pige, 20 år)


Hej Pige på 20 år

Det er ikke særligt rart, hvis man tror, at ens kæreste måske er blevet forelsket i en anden. Derfor er jeg også rigtigt glad for, at du har skrevet herind og delt dine tanker med os. 

Manipulation 

Du skriver og spørger, om det er at manipulere, at du har en mistanke om, at din kæreste er forelsket i en anden. Det tænker jeg ikke, det er. Manipulation betyder, at man prøver at påvirke en andens persons måde at være eller gøre på. Det kunne eksempelvis være, at man fortalte sin veninde, at hendes kæreste var hende utro, selvom han ikke var det, i håb om at de ville slå op. På den måde ville man have manipuleret sin veninde til at slå op med sin kæreste. 

Hvis man tænker, at ens kæreste måske er forelsket i en anden, så er det ikke manipulation. Det lyder nærmere som en bekymring fra din side. Hvilket jeg sagtens kan forstå, for det lyder ikke som en særlig rar mistanke at have. 

Kan du snakke med din kæreste? 

Jeg kommer til at tænke på, om du har prøvet at snakke med din kæreste om, om han er forelsket i en anden? For jeg tænker, at der måske har været nogle tegn, siden du har fået mistanken? Og så kan det være en god idé, at få snakket om det, så i kan finde ud af, hvordan i kan forholde jer til det som kærester.

Hvis du ikke føler, at du kan snakke med din kæreste om det endnu, så kan du måske prøve at tage fat i en god veninde og snakke med hende om det. Nogle gange kan det være rigtigt rart at have nogle ekstra øjne på ens problemer, hvis man er i tvivl om, hvordan søren man lige skal håndtere dem. 

Jeg håber at mit svar har været hjælpsomt for dig. Og så krydser jeg fingre for, at det kommer til at gå super godt med dig. 

De bedste hilsner fra en Mindhelper