Jeg kan ikke finde mit brevkassespørgsmål. Hvor er jeres ID-nummer henne?

Hej

jeg kan ikke finde mit svar? hvor ligger jeres id nummer ?

(Pige, 16 år)


Kære pige på 16 år

Det er da super træls, at du ikke kan finde dit svar. Da vi får mange brevkassespørgsmål ind, kan vi desværre ikke finde frem til dit spørgsmål. Men du kan kigge nedenunder for at få lidt tips til, hvordan du måske kan finde det.

Gem ID-nummeret
Du spørger, hvor vores ID-nummer er. Og du kan finde ID-nummeret i det vindue, der popper op, lige efter du har skrevet ind til brevkassen. Det nummer skal du gemme. Så kan du nemlig putte det ind i vores søgefunktion og finde dit brevkassespørgsmål på den måde.

Søg i temaerne
Kan du huske, hvad det var du skrev ind om? De brevkassespørgsmål, der kommer ind, får nemlig temaer. Så hvis man for eksempel har skrevet om forelskelse, så bliver få spørgsmålet temaet “kærlighed og sex.” Så hvis du kan huske, hvad du skrev ind om, kan du prøve at kigge på vores temaer. Det kan være, det er lidt nemmere at finde dit spørgsmål, hvis du ikke skal kigge alle vores svar igennem.

Du er velkommen til at skrive igen
Hvis du slet ikke kan finde dit brevkassespørgsmål, er du altid velkommen til at skrive igen. Det skal du endelig gøre, hvis du har brug for det.

Jeg håber, at det lykkedes dig at finde dit svar.

De bedste hilsner fra en Mindhelper