Efter gymnasiet fik Mia et fuldtidsjob i en dagligvarebutik. Her mødte hun en rigtig sød dreng, som, hun var sikker på, var hendes drømmefyr. Det viste sig dog at være langt fra sandheden.

”Han var fuld af lort. Alt hvad han fortalte mig var løgn. Han legede bare med mine følelser, og jeg hoppede på den,” fortæller Mia med en blanding af vrede og tristhed i stemmen.

Da Mia blev forelsket i fyren på sit arbejde, slog hun op med sin kæreste. Fyren på arbejdet havde også en kæreste, som han boede med. Men selvom han gentagne gange lovede Mia, han ville slå op med hende, gjorde han det aldrig.

”Han blev ved med at sige, han var i gang med at kigge på lejlighed til sig selv, men det var han jo ikke. Han var aldrig ude at kigge på så meget som én lejlighed!”

Forelsket i en fyr

Draget af det forbudte

Det blev aldrig til mere end flirt og kys mellem de to, men alligevel nåede Mia at blive stormende forelsket i ham.

”Han virkede så perfekt og gjorde alle de rigtige ting. Han fortalte mig, hvor smuk, sød og fantastisk, jeg var.”

“Han kaldte mig sin rose og lagde søde sedler i min skuffe på arbejdet,” fortæller Mia og fortsætter:

”Han sagde, jeg var det bedste, der nogensinde var sket for ham, og at det skulle være os to for altid. Vi skulle starte et liv sammen. Det værste er, at jeg troede på det hele. Jeg nåede faktisk at forestille mig vores fremtid sammen.”

Draget af det forbudte

Efter flere måneders flirten, kys og søde beskeder boede han stadig med sin kæreste, så hvorfor blev Mia ved med at tro på ham?

”Jeg blev draget af det forbudte. Det var spændende, at han ville vælge mig fremfor en anden pige. Det var så dumt, men det var sådan, det var,” ryster hun på hovedet.

Græd konstant

Der gik flere måneder før, det gik op for Mia, at alt han havde fortalt hende var løgn. En venlig kollega tog fat i hende og fortalte, at hun nok burde tænke sig om to gange og ikke tro på alt, han fortalte hende.

”Jeg konfronterede ham med det, og han begyndte at trække i land. Pludselig mente han ikke de ting, han havde sagt og ville ikke forlade sin kæreste,” fortæller Mia vredt.

Efter konfrontationen gjorde Mia det forbi med ham. Men på det tidspunkt var hun allerede kørt psykisk ned.

Konfrontation, gøre det forbi, slå op

”Jeg følte, alt var ligegyldigt. I tre måneder græd jeg næsten konstant. Jeg kunne have fyldt Stillehavet med tårer, så meget græd jeg,” siger Mia trist.

Det var så slemt, at Mia måtte til en psykolog, før hun fik det bedre.

”I starten synes jeg, det var pinligt at skulle til psykolog, men det var faktisk helt okay. Det hjalp mig. Psykologen havde styr på det, og jeg lærte at tale om mine problemer i stedet for at gå og putte med dem selv,” smiler Mia.

Følelserne er der endnu

Mia studerer i dag og bor i en helt anden by. Men hun har stadig sit gamle arbejde, når hun er hjemme og besøge sine forældre, og her kan hun ikke altid styre sine følelser, når hun ser sin gamle flirt.

”Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke følte noget for ham. Jeg vil ikke føle noget, men det gør jeg. Forhåbentlig går de væk med tiden, for jeg skal aldrig være sammen med ham. Han fortjener mig ikke.”

Heldigvis er det sjældent, de arbejder sammen, så langt størstedelen af tiden tænker Mia slet ikke på ham. Der nyder hun bare livet.

”Jeg har fået det rigtig godt igen. Jeg er ikke længere i et sort hul, og jeg ved, at jeg nok skal finde kærligheden en dag,” siger Mia glad.

Fakta om Mia:

  • Mia er ikke hendes rigtige navn, men vi ved, hvem hun er.
  • Med tid og psykologhjælp kom hun over flirten.
  • Hun har siden haft en sød kæreste.

Læs også artiklen Er du ulykkeligt forelsket? Sådan kommer du videre