– og hjælp andre unge gennem livets hårde tider

Vi har brug for dig. Og andre unge har brug for at høre din historie.

Lige nu bygger vi mindhelper.dk, der er en hjemmeside, hvor unge kan finde hjælp, når livet er hårdt.

Et vigtigt element i den hjælp er interviews med unge, der selv har haft det svært og har lyst til at dele deres historie.

Du må selvfølgelig gerne være anonym, når vi udgiver interviewet. I første omgang håber vi bare, at du kontakter os, så vi kan fortælle dig mere om, hvordan du kan hjælpe os med din historie.

Klik her for at kontakte os nu

… eller læs mere herunder

Hvad er Mindhelper?

Mindhelper.dk er en hjemmeside for unge, hvor der er hjælp at hente, når livet bliver hårdt. Den hjælp kommer i form af artikler, interviews og en brevkasse. 

Vi dækker mange forskellige emner. Eksempelvis:

Hvem er du?
Hvad er din historie?

Vi tror på, at din historie om, hvordan du selv er kommet gennem dit livs udfordringer, kan hjælpe andre unge gennem deres hårde tider.

Så har du haft kærestesorger, har du været ramt af en depresison, har du været udsat for mobning eller måske noget helt fjerde, så håber vi meget, at du vil dele din historie.

Hvad sker der, når jeg udfylder formularen?

Når du udfylder formularen her, så får vores psykolog (Thomas) og projektleder (Jakob) en besked. Kort herefter kontakter de dig og aftaler, hvad der skal ske herefter.

Må jeg være anonym?

Ja. Det må du.
Vi har stor forståelse for, at det kan være svært at dele sin historie med andre. Derfor er det selvfølgelig altid muligt at være anonym, når vi udgiver interviewet på mindhelper.dk

Og derfor har vi også en professionel og meget erfaren journalist til at gennemføre interviewet, så du er i trygge hænder.

Om Mindhelper

Mindhelper.dk er online platform for unge mellem 13 – 20 år, hvor der er hjælp at hente, når livet bliver hårdt.

Målet er at guide unge gennem hårde tider. Det gør vi ved at udgive artikler med viden om mental sundhed, interviews med unge, der har klaret skærerne og brevkasse.

Rent formelt er Mindhelper et projekt, der bliver til i et samarbejde mellem Region  Syddanmark, Odense kommune, Faaborg-Midtfyn kommune, Svendborg kommune, Varde kommune og Tryg Fonden.

Udfyld formularen herunder
Hjælp andre unge med din historie

Når du udfylder formularen her, så kontakter vi dig og tager en snak om, hvordan vi det foregår med interviewet.

Dine oplysninger bliver behandlet fortroligt, du kan altid melde fra igen, og du må selvfølgelig gerne være anonym, hvis vi udgiver et interview med dig.

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Har du spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at skrive til Thomas eller Jakob. De sidder med fingrene i Mindhelper hver dag.

Kontakt Jakob på:
jakob.mejlholm@rsyd.dk

De svarer meget gerne på spørgsmål.