Kære mor eller far til en teenager med angst!

Tak for interessen for vores kommende podcast.

Vi ved, at det kan være både ensomt, udfordrende og frustrerende at være forælder til et barn med angst, og vi ved også, at det kan være svært at tale med andre om det.

Derfor skal denne podcast ikke være endnu mere faglighed og flere forklaringer om hvad angst er, for det har du sikkert allerede selv fundet frem til. Det skal derimod være en åben, ærlig og sårbar samtale mellem jer forældre, som ved præcis, hvordan det føles, når angsten overtager hverdagen og familielivet.

Vi håber, at du vil gennemføre tilmeldingen.

Tilmeld dig med navn og telefonnummer herunder, så vil du blive ringet op af Monique, som er journalist og tilrettelægger på den kommende podcast.

Din tilmelding er i første omgang kun et tilsagn om, at vi gerne må ringe dig op. Den endelige aftale om at deltage vil Monique lave med dig, når I har snakket sammen.

Praktisk

Optagelserne vil finde sted i efteråret 2024, og alt efter hvad der passer dig og de andre deltagere, så vil vi planlægge optagelser så tæt på din geografiske placering som muligt.

Vi har stor respekt for både dit og dit barns privatliv, og det er derfor tanken, at du kun vil optræde med dit fornavn i podcasten. Desuden er det dig, der bestemmer, hvor lidt eller hvor meget, du vil fortælle om dit barns situation. For igen: den her podcast er til og om jer forældre.