Mindhelper er bygget med unge, for unge. Over 300 har allerede hjulpet os. Måske har du også lyst til at hjælpe os? Tjek mulighederne her.

Sådan kan du deltage

Giv os din feedback

Giv os et klap på skulderen eller et spark i rumpen. Vi har brug for din feedback på stort og småt. Hold dig endelig ikke tilbage, fortæl os hvad du mener!

Giv os dine idéer

Har du en super god idé til hvad Mindhelper mangler, eller hvad der kunne gøre siden endnu bedre? Vi tager imod ideer med åbne arme.

Fortæl din historie

Har du gennemlevet en hård tid i dit liv? Og har du lyst til at dele dine erfaringer med andre unge? Tøv ikke med at skrive til os.

Bygget med unge, for unge

Vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi bygger Mindhelper sammen med unge. Vi har fx et fast panel af unge i Svendborg, der giver os kritik på stort om småt. Andre unge deltager i Facebook-gruppen “Mindhelpers” eller låner os deres øjne i brugertests af sitet.

Og det er intet mindre end guld værd.

Vi håber derfor, at du også vil hjælpe os med at gøre en forskel.

Mange unge kæmper med stigende krav. Både fra samfundet og dem selv. På Mindhelper kan de få viden og råd til at håndtere deres mentale sundhed.

Jens Christian Nielsen

Jens Christian Nielsen

Ungdomsforsker på DPU

Jeg synes, at det er vigtigt, at unge bliver hørt. Det er jo trods alt os, der bedst ved, hvordan det er at være ung. Sammen med masser af andre unge har jeg derfor hjulpet med at lave Mindhelper.

Sandra Poulsen

Sandra Poulsen

Medlem af Mindhelpers ungepanel

I min hverdag møder jeg ofte unge, der går alene med deres problemer alt for længe. Det er svært for dem at bede om hjælp. Jeg tror, at Mindhelper vil kunne støtte mange unge med det.

Helle Sørensen

Helle Sørensen

Sundhedsplejerske i Faaborg-Midtfyn Kommune