Persondatapolitik og cookies

Når du besøger Mindhelper.dk og internettet i det hele taget, efterlader du små elektroniske spor. Her på siden kan du læse præcis, hvilke spor du sætter her på siden. Du kan også læse, at vi godt kan se, at din computer har været på siden før, men vi kan aldrig se, at det er dig.

De indsamlede data giver os eksempelvis information om:

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, smartphone, tablet eller andet, som du bruger til at besøge Mindhelper.dk. Den enkelte cookie gør det muligt for os at genkende den enkelte enhed. Men vi kan aldrig genkende dig.

Hvorfor bruger vi cookies?

Vi bruger cookies til at servere den bedst mulige hjemmeside til dig. Når vi eksempelvis får besøgstal i statistikværktøjet Siteimprove, så lærer vi en masse om, hvordan du og andre gerne vil bruge Mindhelper.dk. Den viden bruger vi til at hele tiden at gøre Mindhelper.dk bedre.

Et andet eksempel er, at vi med en cookie kan se, at du allerede har klikket ’ok’ til cookies, så du fremover ikke behøver at se vores lille pop-up.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Du kan altid slette cookies fra din enhed eller helt blokere dem. Hvordan du gør, og hvad det gør for din oplevelse på internettet. Se hvordan du sletter eller blokerer cookies i din browser.

Hvis du vælger at blokere for cookies, så kan du risikere, at Mindhelper.dk ikke fungerer optimalt hos dig.

Hvilke cookies bruger vi på Mindhelper?
 

Siteimprove
Websitet bruger cookies fra Siteimprove til at måle trafikken på websitet.

Hvad kan vi ikke?

Den måde vi bruger cookies på betyder, at vi kan se, hvordan du og andre bruger vores site. Men vi kan ikke se, hvem du er. Vi kan se, hvor mange der har besøgt en bestemt side, men vi kan aldrig se, om du har besøgt den.

Brug af personoplysninger og data

Hvis vi har din e-mail og andre oplysninger, så er det fordi, at du har oplyst det. Det er eksempelvis i forbindelse med tilmelding til Mindhelpers nyhedsbrev. Ønsker du at afmelde dig, så er det altid en mulighed. Og vi sletter selvfølgelig dine data, når du afmelder dig.
Data og cookies bliver kun brugt til at gøre siden bedre, vi giver aldrig data, cookies eller personoplysninger videre til andre.

Hvis du er i tvivl, eller hvis du mener, at vi ikke bruger dine personoplysninger korrekt, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os om personoplysninger og cookies

Har du spørgsmål til cookies, personoplysninger eller andet, der er registreret om dig hos Mindhelper.dk, så skriv til kontakt@mindhelper.dk.

Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Internettets udvikling betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Hvem er vi?

Mindhelper
Telepsykiatrisk Center
Psykiatrien i Syddanmark
Heden 11, 2. sal
5000 Odense C
Telefon: 9944 9550
Email: kontakt@mindhelper.dk